IndexFAQGebruikerslijstRegistrerenInloggen


Horizon Realms is een writing based forum RPG, losjes gebaseerd op Dungeons and Dragons 5e. Horizon Realms speelt zich af in een high-fantasy wereld. Omdat het gebaseerd is op Dungeons and Dragons, zijn er vele dungeons te ontdekken en heb je de mogelijkheid om als party de wereld te ontdekken. Als bedenker van jouw karakter kan je zelf bepalen wat je doet. Maar bedenk wel, alles wat je doet heeft gevolgen...
Admins:
Sinarra
Ten oosten van Vujam is een dikke mist te zien. Het is onmogelijk om door de mist te kijken en er doorheen reizen is te gevaarlijk. Wat zou de mist verborgen houden?

Deel | 
 

 Races

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sinarra
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 45
Exp. : 139

Character Sheet
Race: Drow
Class: Rogue
Love: None

BerichtOnderwerp: Races   vr dec 29, 2017 9:45 pm


In Horizon Realms wonen er verschillende soorten menselijke rassen. Deze rassen zijn beschikbaar om te spelen. In dit topic worden alle beschikbare rassen benoemd, evenals wat informatie. In dit topic wordt ook advies gegeven over classes en alignments. Dit is alleen maar een advies, het is best mogelijk dat je bijv. een lawful good wizard half-orc bent.

Human
Het is moeilijk om een generalisatie te maken over mensen, maar over het algemeen is een mens tussen de 1,5 en 2 meter lang. Mensen worden 80 jaar oud. Ze spreken Common en een taal naar keuze. Ze zijn geschikt voor alle classes.

Dwarf
Dwergen zijn een hardwerkend volk. De gemiddelde dwerg is tussen de 1 meter en 1,5 meter lang. De meesten worden 350 jaar oud. Over het algemeen zijn dwergen lawful good. Dwergen leven vaak op donkere plekken en daarom kunnen ze goed zien in het donker. Dwergen zijn goede vechters, maar zijn ook vaak te vinden in de smederij. Ze spreken Common en Dwarvish.
Het grootste verschil tussen een hill dwarf en een mountain dwarf is de plek waar ze wonen, respectievelijk de heuvels en bergen. Mountain dwarves zijn gemiddeld groter dan hill dwarves. Hill dwarves zijn vaak clerics, druids, paladins, warlocks of wizards. Mountain dwarves zijn vaak barbarians, fighters of paladins.

Elf
Elven zijn een vredig en spiritueel volk. Elven zijn gemiddeld even lang als mensen, maar worden 350 jaar oud. De meeste elven zijn lawful, vaak zijn ze ook good. Omdat elven niet slapen zijn ze ook gewend aan het zien in het donker. In plaats van slapen raken ze in een soort trance. 4 uur trance staat gelijk aan 8 uur slaap. Elven spreken Common en Elvish. Elven kunnen worden onderverdeeld in drie soorten: high elves, wood elves en dark elves, ook wel drow genoemd.
High elves zijn vooral goed met magie en zien zichzelf superieur aan andere wezens. Ze kunnen een extra taal spreken. Ze zijn vaak bards, druids, monks, rangers, rogues of wizards.
Wood elves leven in bossen en zijn daarom goed met het sluipen en verstoppen in dergelijke gebieden. Ze zijn vaak bards, clerics, druids, monks, rangers, rogues, warlocks of wizards.
Drow kunnen niet zo goed tegen zonlicht en leven daarom ondergronds. Ze worden vaak als evil gezien. Ze zijn goed in zowel magie als sluipen. Ze zijn vaak bards, monks, rangers, rogues of sorcerers.

Halfling
Halflings zijn een vrolijk volk. De gemiddelde halfling is ongeveer een meter lang en wordt 150 jaar oud. Over het algemeen zijn ze lawful good. Halflings zijn vooral goed in sluipen en verstoppen. Halflings spreken Common en Halfling. Ze kunnen worden onderverdeeld in twee soorten, hoewel ze meer verschillende families zijn dan echt verschillende soorten.
De lightfoot halfling kan zich heel goed verstoppen, hij kan zelfs anderen gebruiken als verstopplek. Ze zijn vaak bards of rogues
Stout halflings zijn meer robuust. Ze zijn vaak monks, rangers of rogues.

Dragonborn
Dragonborns zien er uit als draken, maar ze lopen op twee benen. Ook hebben ze geen vleugels en ook geen staart. Dragonborns zijn ongeveer 2 meter en worden 80 jaar oud. Op het gebied van alignments zijn ze vaak extreem, of lawful good, of chaotic evil. Een dragonborn kan een element naar keuze spuwen, afhankelijk van de kleur van zijn schubben. Dragonborns zijn sterk en zijn vooral bezig met vechten. Ze zijn vaak barbarians, fighters, monks of rangers. Ze spreken Common en Draconic.

Gnome
Gnomes zijn een vriendelijk volk. De gemiddelde gnome is 1 meter en wordt 500 jaar oud. Het valt op dat gnomes veel interesse hebben in juwelen. Ze zijn vaak good. Omdat gnomes vaak in hollen in de grond wonen, zijn ze het gewend om in het donker te zien. Gnomes spreken Common en Gnomish. Ze kunnen worden onderverdeeld in twee soorten:
Forest gnomes zijn vooral goed in het sluipen en leven in bossen. Ze kunnen met kleine dieren praten. Vaak zijn ze druids, rogues of wizards.
Rock gnomes zijn vooral handig in het maken van apparaten. Zijn vaak druids, rogues of wizards.

Half-elf
Half-elves zijn een combinatie tussen een mens en een elf. Ze worden even lang als mensen, maar ze worden ongeveer 180 jaar oud. Half-elves zijn vaker chaotic dan lawful. Door het elvenbloed in hun lichaam kunnen ze ook goed zien in het donker. Half-elves spreken Common, Elvish en een taal naar keuze. Ze zijn vaak bards, clerics, sorcerers of warlocks.

Half-orc
Half-orcs zijn een combinatie tussen een mens en een orc. Ze worden ongeveer 2 meter en leven zelden langer dan 75 jaar. Half-orcs zijn vaak chaotic en ze zijn vaker evil dan good. Door het orcbloed in hun lichaam kunnen ze goed zien in het donker. Ze zijn een sterk volk en zeer goed in vechten. Ze spreken Common en Orc. Half-orcs zijn vaak barbarians, fighters, monks, paladins of rangers.

Tiefling
Tieflings zijn het resultaat van een pact met de duivel door hun voorouders. Ze hebben hoorns en een lange, dikke staart en zien er daardoor zelf ook een beetje uit als een duivel. Tieflings worden net zo lang als mensen en worden 90 jaar. Door de vooroordelen worden tieflings vaak chaotic evil. Door het duivelse in hun lichaam kunnen ze goed zien in het donker. Ze spreken Common en Infernal. Tieflings zijn vaak bards, clerics, sorcerers of warlocks.

_________________
Some legends are told,
Some turn to dust or to gold,
But you will remember me,
Remember me, for centuries.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://horizonrealms.actieforum.com
 
Races
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Horizon Realms :: Earth :: General-
Ga naar: