IndexFAQGebruikerslijstRegistrerenInloggen


Horizon Realms is een writing based forum RPG, losjes gebaseerd op Dungeons and Dragons 5e. Horizon Realms speelt zich af in een high-fantasy wereld. Omdat het gebaseerd is op Dungeons and Dragons, zijn er vele dungeons te ontdekken en heb je de mogelijkheid om als party de wereld te ontdekken. Als bedenker van jouw karakter kan je zelf bepalen wat je doet. Maar bedenk wel, alles wat je doet heeft gevolgen...
Admins:
Sinarra
Ten oosten van Vujam is een dikke mist te zien. Het is onmogelijk om door de mist te kijken en er doorheen reizen is te gevaarlijk. Wat zou de mist verborgen houden?

Deel | 
 

 Classes

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sinarra
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 45
Exp. : 139

Character Sheet
Race: Drow
Class: Rogue
Love: None

BerichtOnderwerp: Classes   zo dec 31, 2017 2:18 pm


Bijna elke avonturier behoort wel tot een bepaalde class. Of je nu met magie werkt, of het fijner vindt om op je vijanden in te hakken. Hieronder staan de verschillende classes, samen met een korte uitleg en een suggestie voor een bijpassende race. Let wel dat je niet per se een bijpassende race moet kiezen. Een barbarian high elf kan.

Barbarian
Barbarians zijn de ultieme vechters. Ze hebben een immense kracht, zijn vaak een beetje primitief, en kunnen in een rage komen zodat ze nog meer schade kunnen aanrichten. Ze vechten het liefst met simpele, maar krachtige wapens. De meeste barbarians zijn mountain dwarves, half-orcs en dragonborns.
- Je komt intimiderend over, waardoor anderen je minder snel zullen gaan aanvallen en vaker met je zullen instemmen.
- Je bent fysiek de sterkste class.
                             
Bard
Bards maken muziek en kunnen zo speciale krachten ontketenen. Ze zijn het liefst een beetje in de achtergrond, waar ze anderen kunnen helpen, of schade kunnen aanrichten van een afstandje. De meeste bards zijn elves, half-elves, tieflings en lightfoot halflings.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Je hebt altijd een muziekinstrument bij je.
                       
Cleric
Clerics gebruiken krachten van hun eigen aanbeden god om wonderen te verrichten. Het ligt aan de god wat ze precies kunnen doen en wat hun alignment is. De meeste clerics zijn hill dwarves, wood elves, half-elves en tieflings.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Je kan een god uitkiezen.
                     
Druid
Druids zijn een met de natuur. De spreuken die ze uitspreken hebben vaak te maken met de natuur. Ze spreken ook Druidic, een geheime taal die alleen Druids kunnen spreken. De meeste druids zijn wood elves, high elves, hill dwarves en gnomes.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Ongeacht van je Magic School kan je ook in een wild dier veranderen.
                             
Fighter
Fighters zijn een soort barbarians, maar dan wat minder primitief. Ze hebben geleerd om meerdere vechtstijlen te adopteren en het ligt aan hun vechtstijl met welke wapens ze precies vechten. De meeste fighters zijn mountain dwarves, half-orcs en dragonborns.
- Je kan met vrijwel alle wapens overweg.
- Je wordt vaak met respect behandeld door het gewone volk.
                       
Monk
Monks halen hun krachten uit hun ki, een mystieke energie in hun lichaam. Door deze ki te gebruiken kunnen zij spreuken uitspreken. Ook vinden zij het fijn om met simpele wapens te vechten. De meeste monks zijn elves, stout halflings, half-orcs, dragonborns en forest gnomes.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Je bent over het algemeen zeer rustig om alles uit je ki te kunnen halen.
                     
Paladin
Paladins zijn strijders tegen het kwaad. Ze lijken op fighters, maar dan met heel veel armor en meestal een zwaard. Ze kunnen spreuken uitspreken, meestal zijn dit abjuration-spreuken. De meeste paladins zijn half-orcs, dragonborns en dwarves.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Omdat je een symbool van goedheid bent, zullen evil characters je nog minder mogen dan normaal.
                 
Ranger
Rangers zijn de meesters van pijl en boog. Ze zijn vaak te vinden in beschutte plekken, waar ze wachten op de perfecte kans om hun slachtoffer neer te schieten. De meeste rangers zijn elves, stout halflings, half-orcs, dragonborns en forest gnomes.
- Je hebt veel ervaring met het leven in bossen.
- Je bent heel goed in jagen.
               
Rogue
Rogues zijn vooral bezig in het donker. Ze sluipen en wachten het goede moment af tot ze iemand kunnen aanvallen. Denk aan assassins. De meeste rogues zijn elves, halflings en gnomes.
- Als je sluipt, val je bijna niet op. Daarom kan je heel goed de rol van spion spelen.
- Je weet veel af van vallen en trapt zelf daarom bijna nooit in een val.
                     
Sorcerer
Sorcerers kunnen magie beheersen. Ze hebben er niet voor gekozen om magie te beheersen, maar in plaats daarvan is deze gave aan hen geschonken. De meeste sorcerers zijn tieflings, half-elves en drow.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Je bezit wilde magie, dus soms zal je spells casten zonder dat je dat eigenlijk wil.              

Warlock
Warlocks kunnen magie beheersen. Ze hebben een pact gesloten met een hoger wezen, waardoor ze spreuken kunnen uitspreken. De meeste warlocks zijn hill dwarves, wood elves, half-elves en tieflings.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Omdat je een pact hebt gesloten met een hoger wezen, moet je soms ook doen wat het hogere wezen zegt.

Wizard
Wizards kunnen magie beheersen. Ze hebben dit geleerd door in de boeken te duiken. De meeste wizards zijn wood elves, high elves, hill dwarves en gnomes.
- Je kan een Magic School uitkiezen.
- Je hebt veel ervaring met spellcasten.

_________________
Some legends are told,
Some turn to dust or to gold,
But you will remember me,
Remember me, for centuries.


Laatst aangepast door Sinarra op zo dec 31, 2017 4:09 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://horizonrealms.actieforum.com
 
Classes
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Horizon Realms :: Earth :: General-
Ga naar: