IndexFAQGebruikerslijstRegistrerenInloggen


Horizon Realms is een writing based forum RPG, losjes gebaseerd op Dungeons and Dragons 5e. Horizon Realms speelt zich af in een high-fantasy wereld. Omdat het gebaseerd is op Dungeons and Dragons, zijn er vele dungeons te ontdekken en heb je de mogelijkheid om als party de wereld te ontdekken. Als bedenker van jouw karakter kan je zelf bepalen wat je doet. Maar bedenk wel, alles wat je doet heeft gevolgen...
Admins:
Sinarra
Ten oosten van Vujam is een dikke mist te zien. Het is onmogelijk om door de mist te kijken en er doorheen reizen is te gevaarlijk. Wat zou de mist verborgen houden?

Deel | 
 

 Magic Schools

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sinarra
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 45
Exp. : 139

Character Sheet
Race: Drow
Class: Rogue
Love: None

BerichtOnderwerp: Magic Schools   zo dec 31, 2017 3:54 pm


Magie is heel breed, maar vrijwel alle soorten spreuken kunnen in bepaalde groepen worden gezet. Dit zijn Magic Schools. Op Horizon Realms hebben wij er acht. Als je een class hebt die magie kan beheersen, dan kan je een van deze schools kiezen om te beheersen. Als je een barbarian, een rogue, een ranger of een fighter bent dan kan je helaas geen spells uitspreken.
Kies een van deze Magic Schools uit. Als je op de linkjes klikt kom je op een site terecht waar voorbeelden staan van spreuken die je kan gebruiken.

Abjuration
Dit zijn spreuken die iemand kunnen beschermen, aanvallen kunnen blokkeren, of kwade energie kunnen wegjagen. Denk aan krachtvelden en aura's. Klik hier voor ideeën.

Conjuration
Conjurers kunnen dieren of materiaal naar de caster brengen. Ook spells als teleporteren vallen hier onder. Bepaalde geesten kunnen ook worden opgeroepen. Klik hier voor ideeën.

Divination
Dit zijn spreuken die informatie onthullen. Denk aan visioenen, door illusies heen kunnen zien, en telepathie. Klik hier voor ideeën.

Enchantment
Dit zijn spreuken die mensen, dieren of dingen mentaal/immaterieel veranderen. Denk aan slaapspreuken, het commanderen van anderen en charmeren. Klik hier voor ideeën.

Evocation
Het manipuleren van energie en het creëren van iets uit niets. Je kan denken aan vuurballen en elektriciteit maken uit het niets, maar ook genezing is mogelijk. Klik hier voor ideeën.

Illusion
Het manipuleren van perceptie. Oftewel, illusies maken. Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat iemand je niet ziet, terwijl je vlak voor zijn neus staat. Of je kan iemand iets laten horen wat er niet is. Klik hier voor ideeën.

Necromancy
Het manipuleren, maken of vernietigen van leven en levenskracht. Je kan doden weer tot leven wekken, iemands levenskracht aftappen voor jezelf, en anderen ziek/beter maken. Klik hier voor ideeën.

Transmutation
Spreuken die mensen, dieren of dingen fysiek veranderen. Denk aan het manipuleren van uiterlijk en het besturen van water dat dichtbij in de buurt is. Klik hier voor ideeën.

_________________
Some legends are told,
Some turn to dust or to gold,
But you will remember me,
Remember me, for centuries.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://horizonrealms.actieforum.com
 
Magic Schools
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Horizon Realms :: Earth :: General-
Ga naar: