IndexFAQGebruikerslijstRegistrerenInloggen


Horizon Realms is een writing based forum RPG, losjes gebaseerd op Dungeons and Dragons 5e. Horizon Realms speelt zich af in een high-fantasy wereld. Omdat het gebaseerd is op Dungeons and Dragons, zijn er vele dungeons te ontdekken en heb je de mogelijkheid om als party de wereld te ontdekken. Als bedenker van jouw karakter kan je zelf bepalen wat je doet. Maar bedenk wel, alles wat je doet heeft gevolgen...
Admins:
Sinarra
Ten oosten van Vujam is een dikke mist te zien. Het is onmogelijk om door de mist te kijken en er doorheen reizen is te gevaarlijk. Wat zou de mist verborgen houden?

Deel | 
 

 Sinarra

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sinarra
Administrator
avatar

Vrouw Aantal berichten : 45
Exp. : 139

Character Sheet
Race: Drow
Class: Rogue
Love: None

BerichtOnderwerp: Sinarra   ma jan 01, 2018 4:10 pm

Full name: Sinarra Hun'und
Age: 125 years
Race: Drow
Class: Rogue
Magic School: None

Alignment: Neutral evil
Personality: Loyaal naar haar vrienden en familie, achterdochtig naar vreemden. Heeft een gruwelijke hekel aan de rest van de elven en iedereen die het met de elven eens is.
Languages: Common, Elvish

Background: Drow leven meestal ondergronds, omdat ze niet tegen zonlicht kunnen. Dat is een verhaal dat altijd wordt verteld. Maar dat is niet helemaal waar. Vroeger leefden de dark elves ook bovengronds. De high elves, altijd arrogant en zoekend naar een manier om hun status te verhogen, besloten dat de dark elves niks waard waren. Ze vertelden verhalen rond over de drow, dat ze niet te vertrouwen waren en dat ze beter onder de grond kunnen leven. In een tijd waar de elves de enige waren met een beetje verstand, stemde het gewone volk natuurlijk direct in met het voorstel. Alles wat niet te vertrouwen was moest weg. Dus de drow werden verjaagd. Onder de grond, waar niemand ze zou zien, waar niemand meer naar omkeek. Eeuwenlang ging dit door. Op een gegeven moment was iedereen vergeten waarom de dark elves eigenlijk ondergronds leefden. Omdat ze zo erg gewend waren om ondergronds te leven, werden de drow gevoelig voor zonlicht. Dit werd ook meteen de reden dat de drow onder de grond leefden.

Dit verhaal wordt ondergronds verteld. Het had zo’n grote indruk gemaakt op de jonge Sinarra dat ze boos werd. Dit was oneerlijk! De drow waren toch niet minder waard dan die stomme high elves? Het jonge meisje, boos van het onrecht dat hen was aangedaan, begon plannen te bedenken hoe ze de elves terug kon pakken. De drow lachten een beetje. Ze was nog jong, ze zou wel weer bijdraaien. Maar dat gebeurde niet. Sinarra groeide uit tot een volwassen drow met boze gedachten en een scherpe tong. Met haar argumenten en wilskracht kreeg ze de rest zover om ook op te staan tegen het onrecht dat hen aan was gedaan. Het werd onrustig onder de grond. De elven boven de grond kregen dit door. Maar zij wisten niet meer wat er aan de hand was. Het kwam daarom geheel onverwachts dat de drow ’s nachts aanvielen.

Nu er weer boosheid was ontwaakt rond de bovengrondse elven, was de situatie weer hetzelfde als eeuwen geleden. Maar het volk wist nu wel beter. Toch?

_________________
Some legends are told,
Some turn to dust or to gold,
But you will remember me,
Remember me, for centuries.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://horizonrealms.actieforum.com
 
Sinarra
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Horizon Realms :: Prep room :: Character prepping-
Ga naar: